Wat onze klanten vinden

Wij horen graag hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Stuur uw reactie naar reacties@vangrafhorst.nl, of beoordeel ons op www.notariskwaliteit.nl

9 december 2011

Dank voor de snelle service en de goede zorgen!

8 november 2011

Dank je wel! Het was heel prettig om bij jou de documenten op te stellen. We hadden het ons niet aangenamer kunnen wensen.

1 november 2011

Dank voor de snelle, goede en betaalbare service!

Slagvaardig, pragmatisch, kosten-efficient: een mooie positionering voor een notaris-kantoor!

24 oktober 2011

Graag willen we je nog bedanken voor je hulp en inzet bij het opstellen van onze samenlevingsovereenkomst en de testamenten. Het was een aardige puzzel af en toe, maar we zijn erg tevreden en blij met het resultaat en met de fijne samenwerking! Nogmaals dank!

13 oktober 2011

Beste dame, bedankt voor u werkzaamheden; wij zijn goed en netjes geholpen door u.

12 oktober 2011

Uw voortvarende manier van communiceren heeft er in ieder geval toe geleid dat een volgende opdracht in de regio Utrecht door mij aan uw kantoor zal worden verstrekt.

4 oktober 2011

Ik ben helemaal tevreden. Bedankt voor al je werk!

18 augustus 2011

Ik ben, zoals je in mijn out-of-office hebt gelezen met 'stille trom' vertrokken. Bij deze neem ik dus (voorlopig) afscheid van je, met de opmerking dat ik met veel plezier aan de samenwerking met Van Grafhorst Notarissen terugdenk. En als ik (privé) nog wat notarieels te organiseren heb, dan heb ik je telefoonnummer!

15 juli 2011

Wij hebben onlangs eindelijk (eigenlijk 8 jaar te laat) ons testament laten maken. We zij zeer vlot geholpen en gaan nu "goedgeregeld"  op vakantie. Bedankt!

1 juli 2011

Bedankt voor je mail. Dit is de laatste stap in de oprichting. Ik wil je bedanken voor de goede dienstverlening!

29 juni 2011

Even heel erg off-topic, maar naast het uitspreken van veel dank voor al je inspanningen, ook graag mijn complimenten voor de verzorgde akte en het feit dat jullie daar normale taal in gebruiken ("hij is getrouwd", dat werk). Zouden meer notarissen moeten doen!

28 juni 2011

Even heel erg off-topic, maar naast het uitspreken van veel dank voor al je inspanningen, ook graag mijn complimenten voor de verzorgde akte en het feit dat jullie daar normale taal in gebruiken ("hij is getrouwd", dat werk). Zouden meer notarissen moeten doen!

27 juni 2011

Ik wil u graag bedanken voor uw alerte reactie ten aanzien van de voorgestelde hypotheekakte. Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen, heeft de bank besloten mij zonder een nieuwe hypotheekakte de gevraagde lening toe te kennen!

29 juni 2011

Ik wil u graag bedanken voor uw alerte reactie ten aanzien van de voorgestelde hypotheekakte. Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen, heeft de bank besloten mij zonder een nieuwe hypotheekakte de gevraagde lening toe te kennen.

10 januari 2011

Bedankt voor de prettige oprichtingsbijeenkomst en constructieve, heldere ondersteuning. Het resultaat mag er zijn.

29 april 2011

Bedankt voor je bericht. Had net Anne aan de telefoon en die vertelde dat alles heel plezierig op jullie kantoor was gegaan en dat ze ons adviseerde jullie kantoor bij anderen aan te bevelen. Zal ik zeker doen, want was ook mijn ervaring.

21 april 2011

Afgelopen dinsdag op de ALV heb ik samen met collega's geduimd voor jouw kantoor om de nominatie voor de KNB Innovatie prijs te winnen.

Jammer dat jouw kantoor het niet is geworden, ik denk dat jullie het zeker verdienden. Juist voor een kleiner kantoor ten opzichte van Dirkzwager, zonder advocaten met zulke uitstekende initiatieven. Ik had op jullie gegokt, maar helaas (ik was ook teleurgesteld!).

Toch heel hartelijk gefeliciteerd, het is een hele prestatie om je zo goed in de markt te positioneren en je kantoor zo duidelijk een gezicht te geven, niet alleen met dossier online maar ook met Duidelijke Taal.

Chapeau!!

14 april 2011

Dank voor uw mail en schrijven. Alle zaken zijn voor zover ik kan overzien keurig en snel geregeld. Ik wil u daarvoor harte danken.

6 april 2011

Mooi online systeem overigens, daar kunnen andere nog wel wat van leren.

2 maart 2011

Beste mensen,

Iedere keer als ik een notariële vraag heb, ben ik weer aangenaam verrast door de prettige en zeer klantvriendelijke benadering. Ook als ik geen huis te verkopen heb of testament laat maken, maar gewoon een volmacht moet ondertekenen, is dat zo. En dan is het ook nog zo dat jullie daar niets voor rekenen!

4 februari 2011

Beste Laurie,

We hebben elkaar niet ontmoet, maar de overdracht is bijzonder soepel verlopen. Dank voor de goede service

28 januari 2011

We zijn helemaal gelukkig! De koop is rond en op het laatste nippertje voor ons goed uitgepakt.

Heel erg bedankt voor al je werk en het gedoe in de afgelopen hectische week.

18 januari 2011

Hartelijk bedankt voor de vlotte en snelle afhandeling bij de oprichting van mijn bv.