Wil Brantjes

030-2759442

Notaris

Geboren in 1958, notaris sinds 1999

Wil heeft gestudeerd in Amsterdam en Utrecht. Na zijn militaire dienst is Wil als kandidaat-notaris begonnen bij de Gier, Pentinga en Anema op de Brigittenstraat in Utrecht, dat later op ging in het grotere Derks Star Busmann. Nadat hij een paar jaar voor dat kantoor in Hilversum had gewerkt, stapte hij in 1998 over naar Van Grafhorst & Van Buitenen, waar hij notaris werd als opvolger van Mathieu van Grafhorst.

Hoewel Wil werkzaam is op alle rechtsgebieden gaat zijn voorkeur uit naar de onroerendgoed-praktijk. Hij geeft leiding aan een aantal mensen op die afdeling met wie hij onder andere de veilingen organiseert.

Wil is lange tijd voorzitter geweest van de Stichting Vastgoedveiling Utrecht/Gooi. Verder is Wil betrokken bij kantooruitjes en andere door en voor het personeel te organiseren aangelegenheden.

Boekenkast
Van Grafhorst Notarissen heeft sinds de zomer van 2019 een mooi stukje Street Art op de buitenmuur: een geschilderde boekenkast van Jan Is De Man. Medewerkers van Van Grafhorst hebben hiervoor een boek uitgekozen om te laten schilderen!

Wil's keuze
"Voor onze boekenkast koos ik De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafon. Het verhaal speelt zich af in Barcelona na de oorlog, waarin boeken een hoofdrol spelen. Met name in het laatste deel valt alles op zijn plaats. Aangrijpend verhaal!"