Legalisatie handtekening

AANGEPAST BELEID INZAKE DE LEGALISATIE VAN UW HANDTEKENING 
Om te voorkomen dat mensen ons kantoor bezoeken terwijl dat niet strikt noodzakelijk is, is het tijdelijk niet mogelijk om volmachten van andere notariskantoren door ons te laten legaliseren. Indien u hierover vragen heeft, verzoeken wij u contact op te nemen met het notariskantoor waarvan u de volmacht heeft ontvangen. Hartelijk dank voor uw begrip.
 
Bij de ondertekening van door een notaris gemaakte verklaringen of volmachten hoort een legalisatie. Dat betekent dat een (andere) notaris verklaart dat de handtekening inderdaad is gezet door de in het stuk genoemde "ondergetekende".
 
Voor de legalisatie van uw handtekening onder documenten die door een (andere) Nederlandse(!) notaris zijn opgesteld, kunt u bij ons terecht zonder afspraak, maar alleen tussen 9:00 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 16:30 uur. Houdt u er rekening mee dat de legalisatie bij grote drukte niet direct kan worden uitgevoerd. In dat geval kunt u het document aan het einde van de dag weer komen ophalen. Voor dit soort eenvoudige legalisaties krijgen cliënten van ons kantoor in beginsel géén rekening. Indien u nog geen cliënt van ons kantoor bent, brengen wij voor deze werkzaamheden 30 euro (incl. btw) in rekening.
 
Betreft het echter de legalisatie van uw handtekening op documenten die niet door een (Nederlandse) notaris zijn gemaakt, dan vragen wij u wel eerst te bellen voor het maken van een afspraak. Bovendien rekent ons kantoor voor deze legalisatie wel kosten. De hoogte van de rekening hangt af van de hoeveelheid werk, maar zal ten minste 90 euro (incl. btw) bedragen. Deze rekening dient direct te worden voldaan. Uiteraard beschikt ons kantoor over een pin/betaalapparaat.